POLEDNÍ MENU

Pátek, 18.9.2020

Polévka – Frankfurtská   A-1

1: Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou    A-1,3,7,9,10
2: Vepřové kostky po maďarsku (paprika, klobása, smetana), bramborové halušky  A-1,3,7
3: Fazolky na kyselo, vařená vejce, houskový knedlík    A-1,3,7
4: Tortilla se zeleninou a grilovaným kuřecím masem, dresink  A- 1,3,7
5: Smažená kuřecí křidélka (4ks), bramborová kaše, okurek  A-1,3,7

Pondělí, 21.9.2020

Polévka – Kuřecí vývar s hráškem, kukuřicí a rýží    A- 1

1: Smažený krůtí řízek, bramborový salát   A-1,3,7,9,10
2: Vepřové maso po cikánsku, jasmínová rýže  A-1
3: Smažený květák, vařené brambory, tatarka   A-1,3,7,9,10
4: Čínské nudle se zeleninou a marinovaným filetovaným kuřecím prsem     A-1
5: Pečený filet z lososa s listovým špenátem na smetaně, penne   A-1,3,4,7

Úterý, 22.9.2020  

Polévka – Pórková   A-1,7

1: Smažený krůtí řízek, bramborový salát   A-1,3,7,9,10
2: Vepřový vrabec, dušené zelí, houskový a bramborový knedlík     A-1,3,7
3: Fazolový guláš s opečenou klobásou, chléb   A-1
4: Tortilla se zeleninou  a smaženými kuřecími řízečky, dresink  A-1,7
5: Mleté myslivecké biftečky, pikantní zeleninová salsa, šťouchané brambory   A-1,3,7

Středa, 23.9.2020

Polévka – Farářská   A -1,3

1: Smažený krůtí řízek, bramborový salát   A -1,3,7,9,10
2: Falešný ptáček z hovězího masa, jasmínová rýže   A – 1,3,10
3: Kuřecí nudličky se smetanovou omáčkou, bramborové noky   A-1,3,7
4: Žemlovka s jablky a tvarohem  A-1,3,7

5: Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarka     A-1,3,7,9,10

Čtvrtek, 24.9.2020  

Polévka – Fazolová    A-1

1: Smažený krůtí řízek, bramborový salát   A-1,3,7,9,10
2: Segedínský guláš, houskový knedlík  A- 1,3,7
3: Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou, vařená vejce, vařené brambory   A-1,3,7
4: Míchaný zeleninový salát se šunkou a sýrem, dresink, světlé a tmavé pečivo    A-1,3,7
5: Přírodní kuřecí prsa, americké brambory, tatarka     A- 1,3,7,9,10

Pátek, 25.9.2020

Polévka – Zelná s párkem A-1

1: Smažený krůtí řízek, bramborový salát   A-1,3,7,9,10
2: Vepřová kýta na smetaně,  houskový knedlík  A-1,3,7,9
3: Špagety s kuřecím masem, drcenými rajčaty a bazalkou, sýr    A-1,3,7
4: Vajíčkový salát s jarní cibulkou, světlé a tmavé pečivo  A- 1,3,7
5: Smažené vepřové česnekové řízečky, šťouchané brambory   A-1,3,7


       SEZNAM ALERGENŮ