POLEDNÍ MENU

Pátek, 27.11.2020

Polévka – Houbová dršťková                 A-1

1: Smažený kuřecí řízek, bramborový salát             A-1,3,7,9,10
2: Králík na paprice, houskový knedlík             A-1,3,7
3: Strapačky se zelím a uzeným masem          A-1,3,7
4: Těstovinový salát se zeleninou, jablky, Nivou a kuřecím masem, světlé a tmavé pečivo           A- 1,3,7
5: Vepřové česnekové řízečky, šťouchané brambory         A-1,3,7

Pondělí, 30.11.2020

Polévka – Brokolicová          A- 1,7

1: Krůtí steak s Nivou, smažené bramborové tolárky, tatarka             A-1,3,7,9,10
2: Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, česnekem a smetanou          A-1,3,7
3: Kovbojské fazole, chléb          A-1
4: Míchaný zeleninový salát s Hermelínem a brusinkami, světlé a tmavé pečivo         A-1,3,4,7
5: Přírodní steak z vepřové krkovičky, houbový přeliv, americké brambory         A-1,7

Úterý, 1.12.2020  

Polévka – Kuřecí vývar         A-1,3,7

1: Krůtí steak s Nivou, smažené bramborové tolárky, tatarka         A-1,3,7,9,10
2: Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík                A-1,3,7,9,10
3: „Šunkafleky“, okurek               A-1,3,7
4: Tortilla se zeleninou a smaženými kuřecími řízečky, dresink           A-1,3,7
5: Katův šleh (vepřové maso), bramboráčky            A-1,3,7,9,10

Středa, 2.12.2020    

Polévka – Hrachová s párkem            A-1

1: Krůtí steak s Nivou, smažené bramborové tolárky, tatarka         A-1,3,7,9,10
2: Mexický guláš (vepřové maso, hrášek, sýr), rýže            A- 1,7
3: Italské špagety se šunkou a kuřecím masem, sýr         A-1,3,7
4: Žemlovka s jablky a tvarohem           A-1,3,7
5: Hovězí kostky na kořenové zelenině a červeném víně, bramborová kaše        A-1,7

Čtvrtek, 3.12.2020  

Polévka – Kulajda         A-1,3,7

1: Krůtí steak s Nivou, smažené bramborové tolárky, tatarka         A-1,3,7,9,10
2: Vepřové maso na přírodní šťávě, těstoviny            A- 1,3,7
3: Domácí bramborové knedlíky s uzeninou, zelí, cibulka              A-1,3,7
4: Čínské nudle se zeleninou a grilovaným kuřecím masem          A-1,3,7
5: Smažená vepřová játra, bramborový salát            A- 1,3,7,9,10

Pátek, 4.12.2020

Polévka – Gulášová s uzeninou         A-1

1: Krůtí steak s Nivou, smažené bramborové tolárky, tatarka      A-1,3,7,9,10
2: Vařené hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík      A-1,3,7
3: Srbské vepřové rizoto (žampiony, rajský protlak), sýr       A-1,7
4: Míchaný zeleninový salát s pečeným filetem z mořské štiky, koprový dresink, světlé a tmavé pečivo         A- 1,3,7
5: Srnčí smažený řízek, bramborový salát       A-1,3,7,9,10


       SEZNAM ALERGENŮ