POLEDNÍ MENU

 

Pondělí, 13.7.2020

Polévka – Hrachová    A- 1

1: Marinovaná filetovaná vepřová krkovice, smažené bramborové tolárky, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Znojemská vepřová kýta, houskový knedlík   A-1,3,7
3: Srbské vepřové rizoto (rajský protlak, žampiony) sypané sýrem   A-1,3
4: Čínské nudle se zeleninou a grilovaným kuřecím masem      A-1,3,7
5: Pečená uzená Pražská kýta, bramborová kaše, okurek   A-1,7

Úterý, 14.7.2020  

Polévka – Vývar s písmenky   A-1,3,7,9

1: Marinovaná filetovaná vepřová krkovice, smažené bramborové tolárky, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Kuřecí maso na paprice, těstoviny     A-1,3,7
3: Zapečené bramborové noky se šunkou a sýrem   A-1,3,7
4: Míchaný zeleninový salát, smažené kuřecí řízečky , parmazánový dresink, světlé a tmavé pečivo   A-1,3,7
5: Pečený filet z lososa, listový špenát se smetanou a česnekem, vařené brambory  A-1,4,7

Středa, 15.7.2020

Polévka – Bramboračka    A – 1

1: Marinovaná filetovaná vepřová krkovice, smažené bramborové tolárky, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Krůtí maso na slanině, jasmínová rýže   A- 1
3: „Šunkofleky“, čalamáda   A-1,3,7
4: Nudle s mákem, cukrem a máslem, broskvový kompot   A-1,3,7

5: Holandský mletý řízek, bramborová kaše, okurek     A-1,3,7,10

Čtvrtek, 16.7.2020  

Polévka – Vývar s rýží a hráškem  A-1,9

1: Marinovaná filetovaná vepřová krkovice, smažené bramborové tolárky, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Vepřový vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík   A- 1,3,10
3: Mexické fazole, chléb   A-1
4: Těstovinový salát se zeleninou, Nivou, kuřecím masem a ořechy, světlé a tmavé pečivo  A-1,3,7,8
5: Smažená vepřová panenka, bylinkové brambory     A- 1,3,7

Pátek, 17.7.2020

Polévka – Gulášová  A-1

1: Marinovaná filetovaná vepřová krkovice, smažené bramborové tolárky, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík   A-1,3,7,9,10
3: Špagety s kuřecím masem a zeleninou    A-1,3,7
4: Zeleninové rizoto sypané Parmazánem  A- 1,7
5: Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarka   A-1,3,7,9,10

 


       SEZNAM ALERGENŮ