POLEDNÍ MENU

Pátek, 27.3.2020

1. Vepřový guláš s cibulí a kozím rohem, houskový knedlík     A-1,3,7

Polévka – Frankfurtská  A-1

2: Krůtí kostky na smetaně, houskový knedlík   A-1,3,7,9,10
3: Vepřová játra na cibulce, rýže    A-1,3,7
4: Těstovinový salát se zeleninou, vařeným vejcem, Nivou a ořechy, světlé a tmavé pečivo   A- 1,3,7
5: Smažený plněný kuřecí řízek, vařené brambory, tatarka   A-1,3,7,9,10

Pondělí, 30.3.2020 

 Polévka – Květáková   A-1,7

1: Kuřecí maso na paprice, těstoviny    A-1,3,7
2:  Čočka na kyselo, vařená vejce, okurek, chléb   A-1,3
3: Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek   A-1,3,7

Úterý, 31.3.2020  

Polévka – Kuřecí vývar s nudlemi  A-1,3,7

1: Vepřový vrabec, zelí, bramborový knedlík   A-1,3,7
2: Tortilla se zeleninou a smaženými kuřecími řízečky, dresink   A-1,3,7
3: Myslivecká masová směs, bramboráčky   A-1,3,7,9,10

Středa, 1.4.2020  

Polévka – Hrachová   A-1

1: Italské špagety s kuřecím masem a šunkou, sypané sýrem   A-1,3,7
2: Rýžový nákyp s ovocem a tvarohem   A- 1,3,7
3: Medailonky z vepřové panenky, bramborové tolárky, tatarka     A-1,3,7,9,10

Čtvrtek, 2.4.2020

Polévka – Uzená s kroupami

1: Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík   A-1,3,7,9
2: Kus – kus se zeleninou a pečenými kuřecími křidélky, dresink  A-1,7
3: Zámecké kuřecí medailonky se šunkou, sýrem a žampiony, americké brambory    A- 1,3

Pátek, 5.4.2020

Polévka – Zelná s uzeninou

1: Znojemská hovězí pečeně, jasmínová rýže    A-1
2: Směs listových salátů a zeleniny, grilovaný losos, koprový dresink, světlé a tmavé pečivo    A- 1,4,7
3: Smažený krůtí řízek, bramborová kaše, okurek   A-1,3,7

 


       SEZNAM ALERGENŮ