POLEDNÍ MENU

Pátek, 23.10.2020

Polévka – Dršťková  A-1

1: Smažený krůtí řízek, bramborový salát   A-1,3,7,9,10
2: Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík  A-1,3,7,9
3: Bramborový guláš, chléb    A-1
4: Zeleninové rizoto sypané Parmazánem  A- 1,3,7
5: Smažený řízek z vepřové krkovičky s česnekem, šťouchané brambory  A-1,3,7

Pondělí, 26.10.2020

Polévka – Krupicová    A- 1,3

1: Marinovaná filetovaná kuřecí prsa, smažené bramborové tolárky, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Segedínský guláš, houskový knedlík  A-1,3,7
3: Bramborové noky s kuřecím masem, brokolicí a smetanou   A-1,3,7
4: Kus – kus s pečenými kuřecími křidélky, dresink      A-1,3,7
5: Vepřová játra na roštu, bramborové hranolky, tatarka   A-1,3,7,9,10

Úterý, 27.10.2020  

Polévka – Kuřecí vývar s nudlemi   A-1,3,7,9

1: Marinovaná filetovaná kuřecí prsa, smažené bramborové tolárky, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Uzené vepřové maso, dušený špenát, bramborový knedlík     A-1,3,7
3: Srbské rizoto (vepřové maso, rajský protlak, žampiony) sypané sýrem   A-1,3
4: Míchaný zeleninový salát se šunkou a sýrem, světlé a tmavé pečivo   A-1,3,7
5: Přírodní kuřecí prsa, grilovaná zelenina, vařené brambory  A-1

Středa, 28.10.2020    STÁTNÍ SVÁTEK

Polévka – Fazolová  A-1

1: Marinovaná filetovaná kuřecí prsa, smažené bramborové tolárky, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Smažený vepřový řízek, bramborový salát  A- 1,3,7,9,10
3: 4 kusy palačinek s marmeládou   A-1,3,7

Čtvrtek, 29.10.2020  

Polévka – Farářská    A-1,3

1: Marinovaná filetovaná kuřecí prsa, smažené bramborové tolárky, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Mletý řízek „NEW YORK“ (plněný šunkou a sýrem), vařené brambory, tatarka  A- 1,3,7,9,10
3: Hrachová kaše, opečený klobás, okurek, chléb   A-1
4: Ledový salát s rajčaty, zakysanou smetanou, koprem a mozzarellou, světlé a tmavé pečivo     A-1,3,7
5: Srnčí směs se zeleninou, klobásou a houbami, bramboráčky  A- 1,3,7,9,10

Pátek, 30.10.2020

Polévka – Bramborová s uzeným  A-1

1: Marinovaná filetovaná kuřecí prsa, smažené bramborové tolárky, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Štěpánská hovězí pečeně, jasmínová rýže  A-1,3,9
3: Koprová omáčka, vařená vejce, houskový knedlík    A-1,3,7
4: Těstovinový salát se zeleninou, tuňákem a vařeným vejcem, světlé a tmavé pečivo    A- 1,3,4,7
5: Smažený kuřecí a vepřový řízek, šťouchané brambory s cibulkou, okurek A-1,3,7


       SEZNAM ALERGENŮ