POLEDNÍ MENU

 

Pondělí, 16.7.2018

1:  Pečené vepřové koleno, zelí, houskový knedlík     A-1,3,7

Polévka –  Kuřecí vývar   A-1,3,7,9

2: Vepřový vrabec, dušená kapusta, vařené brambory    A-1,7 
3: Chalupářské rizoto (vepřové maso, rajský protlak, žampiony, zelenina), sýr, okurek   A-1,7
4: Míchaný zeleninový salát s Hermelínem a brusinkami, tmavé a světlé pečivo    A-1,3,7  
5: Smažené rybí filé, bramborový salát bez majonézy   A-1,3,4,7,9

Úterý, 17.7.2018

1:  Pečené vepřové koleno, zelí, houskový knedlík     A-1,3,7

Polévka – Hrachová   A-1,9

2: Segedínský guláš, houskový knedlík    A-1,3,7
3: Kuřecí játra na cibulce, rýže     A- 1
4: Tortilla se zeleninou a smaženými kuřecími řízečky, dresink   A-1,3,7
5: Smažený holandský řízek, vařené brambory, tatarka   A-1,3,7,9,10

Středa, 18.7.2018

1:  Pečené vepřové koleno, zelí, houskový knedlík     A-1,3,7

Polévka – Zeleninová   A -1,9

2: Rozlítaný ptáček z hovězího masa, rýže   A- 1,3,10
3: Milánské špagety, sýr    A-1,3,7
4: Rýžový nákyp s meruňkami a tvarohem  A-1,3,7 
5: Vepřová játra na roštu, vařené brambory, tatarka   A-1,3,7,9,10

Čtvrtek, 19.7.2018

1:  Pečené vepřové koleno, zelí, houskový knedlík     A-1,3,7

Polévka – Vývar s těstovinou A-1,3,7

2: Kuřecí maso na paprice, těstoviny      A- 1,3,7
3: Smažený květák, vařené brambory, tatarka  A-1,3,7,9,10
4: Kus – kus se zeleninou a pečenými kuřecími paličkami, pikantní dresink       A-1,7
5: Pečená krkovice na bylinkách a česneku, rýže, zelný salát    A- 1

Pátek, 20.7.2018
 

1:  Pečené vepřové koleno, zelí, houskový knedlík     A-1,3,7

Polévka – Gulášová     A-1

2: Krůtí maso na slanině, jasmínová rýže   A-1
3: Mexické fazole, chléb   A-1
4: Směs listových salátů s rajčaty, smažené kapří filety, světlé a tmavé pečivo    A- 1,3,4,7
5: Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory s cibulkou, okurek   A- 1,3,7


       SEZNAM ALERGENŮ