POLEDNÍ MENU

Pátek, 24.1.2020

1. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát     A-1,3,7,9,10

Polévka – Frankfurtská  A-1 

2: Kuřecí maso na smetaně, houskový knedlík   A-1,3,7,9
3: Vepřová játra Lucullus, rýže    A-1
4: Vajíčkový salát s jarní cibulkou, světlé a tmavé pečivo   A- 1,3,7
5: Marinovaná filetovaná vepřová panenka, šťouchané brambory, pepřová omáčka    A-1,10

Pondělí, 27.1.2020 

 1. Smažené duo sýrů (Eidam a Hermelín), vařené brambory, tatarka     A-1,3,7,9,10

Polévka – Krupicová     A- 1,3

2: Domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek   A-1,3,7
3: Houbová omáčka, vařená vejce, houskový knedlík    A-1,3,7
4: Salát Coleslaw, pečené kuřecí paličky, světlé a tmavé pečivo     A-1,3,7
5: Přírodní kuřecí prsa, listový špenát s česnekem a smetanou, tagliatelle     A-1,3,7

Úterý, 28.1.2020  

1. Smažené duo sýrů (Eidam a Hermelín), vařené brambory, tatarka     A-1,3,7,9,10

Polévka – Kuřecí vývar s nudlemi   A-1,3,7

2: Uzená Pražská kýta, dušená kapusta, bramborový knedlík     A-1,3,7
3: Mexické fazole, chléb    A-1
4: Směs listových salátů a rajčat, grilované kuřecí maso, parmazánový dresink, krutony, světlé a tmavé pečivo     A-1,3,7
5: Pečené kuřecí stehno, zelené fazolky, vařené brambory   A-1

Středa, 29.1.2020  

1. Smažené duo sýrů (Eidam a Hermelín), vařené brambory, tatarka     A-1,3,7,9,10

Polévka – Zalívaná s houbami    A – 1,7

2: Hovězí maso na přírodní šťávě, jasmínová rýže    A- 1
3: Bramborové knedlíky plněné uzeninou, zelí, cibulka   A-1,3,7
4: Kynuté knedlíky s ovocem sypané tvarohem a cukrem, přelité máslem    A-1,3,7
5: Kuřecí směs na žampionech a zelenině, bramboráčky   A-1,3,7,9,10

Čtvrtek, 30.1.2020

1. Smažené duo sýrů (Eidam a Hermelín), vařené brambory, tatarka     A-1,3,7,9,10

Polévka – Špenátová    A-1,3,7

2: Vepřový vrabec, dušená mrkev, vařené brambory    A- 1,3,7
3: Čočka na kyselo, opečený libový párek, okurek, chléb   A-1,3,7
4: Ledový salát se zeleninou, smažené kuřecí řízečky obalené ve vietnam. strouhance „Panko“, světlé a tmavé pečivo    A-1,3,7,9
5: Smažená vepřová játra, bramborový salát     A- 1,3,7,9,10

Pátek, 31.1.2020

1. Smažené duo sýrů (Eidam a Hermelín), vařené brambory, tatarka     A-1,3,7,9,10

Polévka – Fazolová s párkem  A-1

2: Vepřový prezidentský guláš, houskový knedlík   A-1,3,7,9
3: Srbské rizoto (vepřové maso, rajský protlak, žampiony), sýr, okurek    A-1,7
4: Těstovinový salát se zeleninou a sázeným vejcem, světlé a tmavé pečivo   A- 1,3,4,7
5: Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek   A-1,3,7

 


       SEZNAM ALERGENŮ