POLEDNÍ MENU

 

Pátek, 9.4.2021        

Polévka – polévka – Zelná s uzeninou  A-1

1: Smažený květák, vařené brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Bratislavská plec, houskový knedlík  A-1,3,7
3: Fazolky na kyselo, vařená vejce, vařené brambory   A-1,3,7
4: Těstovinový salát se zeleninou, Nivou ,vlašskými ořechy a grilovaným kuřecím masem, pečivo    A- 1,3,7
5: Smažený plněný vepřový řízek (Vysočina, sýr), šťouchané brambory s cibulkou    A-1,3,7

Pondělí, 12.4.2021

Polévka – Čočková   A- 1

1: Kuřecí medailonky s Hermelínem, hranolky, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Maďarský vepřový perkelt, halušky   A-1,3,7
3: Rizoto s kuřecím masem sypané sýrem, okurek    A-1,7
4: Míchaný zeleninový salát se zapečeným rybím filetem ( sýr, slanina), pečivo      A-1,3,4
5: Přírodní vepřový steak z krkovičky, pepřová omáčka, smažené bramborové tolárky    A-1,7

Úterý, 13.4.2021  

Polévka – Uzená s kroupami    A-1

1: Kuřecí medailonky s Hermelínem, hranolky, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Vepřový vrabec, dušená kapusta, bramborový knedlík     A-1,3,7
3: Zapečené těstoviny s uzeným masem a sýrem   A-1,3,7
4: Míchaný zeleninový salát s kuřecím marinovaným filetovaným prsem, parmazánový dresink, pečivo  A-1,3,7
5: Katův šleh z vepřového masa, smažené bramborové rösti    A-1,3,7,9,10

Středa, 14.4.2021    

Polévka – Frankfurtská  A-1

1: Kuřecí medailonky s Hermelínem, hranolky, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Vepřová kýta na paprice, těstoviny   A- 1,3,7
3: „Barakuda musaka“ (vepřové mleté maso ,drcená rajčata, paprika, brambory, sýr, bešamel)     A-1,7
4: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a teplým ovocem   A-1,3,7
5: Přírodní kuřecí prsa s Mozzarellou a rajčaty, bylinkové brambory    A-1,7

Čtvrtek,  15.4.2021  

Polévka – Kmínová   A-1,3

1: Kuřecí medailonky s Hermelínem, hranolky, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Uzené maso, zelí, houskový knedlík  A- 1,3,7
3: Fazolové lusky na kyselo, vařená vejce, vařené brambory  A-1,3,7
4: Tortilla se zeleninou a smaženými kuřecími řízečky, dresink   A-1,3,7
5: Vepřový plátek na žampionech, šťouchané brambory s cibulkou   A- 1,3,7,9,10

Pátek, 16.4.2021        

Polévka – polévka – Farářská  A-1,3

1: Kuřecí medailonky s Hermelínem, hranolky, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Přírodní hovězí roštěná, jasmínový rýže  A-1,10
3: Srdce na smetaně, houskový knedlík   A-1,3,7
4: Těstovinový salát se zeleninou a šunkou a sýrem, pečivo  A- 1,3,7
5: Smažený kuřecí plněný řízek, vařené brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10


       SEZNAM ALERGENŮ