POLEDNÍ MENU

 Pátek, 9.2.2018

1. Špikovaná filetovaná kuřecí prsa, vařené brambory     A-1

Polévka – Fazolová     A-1

2: Vepřová plec na paprice, knedlík     A-1,3,7,9,10
3: Zapečené těstoviny, okurek     A-1,3,7      
4: KUS – KUS se zeleninou a grilovaným kuřecím masem     A-1,3,7
5: Plněná smažená bačova čepice (vepřová kýta plněná míchanými vejci, slaninou a sýrem),  vařené brambory     A-1,3,7

Pondělí, 12.2.2018

1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát       A-1,3,7,9,10

Polévka – Vývar s těstovinou   A-1,3,7,9

2: Přírodní mletý řízek, vařené brambory, BBQ omáčka   A-1,3,7
3: Čočka na kyselo, opečený špekáček, vařené vejce, okurek, chléb   A-1,3,7
4: Těstovinový salát se zeleninou a bílým jogurtem, grilovaný losos, pečivo   A-1,3,4,7
5: Kuřecí směs se slaninou, hráškem, párkem, rajčaty a česnekem, rýže   A-1

Úterý, 13.2.2018

1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát       A-1,3,7,9,10

Polévka – Hrachová   A-1

2: Zauzené rolované kolínko, špenát, bramborový knedlík   A-1,3,7
3: Špagety se šunkou, drcenými rajčaty a bazalkou, sýr     A- 1,3,7
4: Tortilla se smaženými kuřecími řízečky, zeleninou a dresinkem   A1,3,7
5: Kovbojský steak z krkovičky, červené fazole s pikantní omáčkou, šťouchané brambory      A-1,7

Středa, 14.2.2018

1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát       A-1,3,7,9,10

Polévka – Brokolicová   A -1,7

2: Kančí guláš, houskový knedlík   A- 1,3,7
3: Pečená jitrnice, zelí, vařené brambory    A-1
4: Kynuté knedlíky s povidlím sypané perníkem a polité máslem  A-1,3,7
5: Pikantní kuřecí nudličky na kari, jasmínová rýže   A-1

Čtvrtek, 15.2.2018

1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát       A-1,3,7,9,10

Polévka – Uzená s bramborem a rýží   A-1

2: Vepřový vrabec, červené zelí, houskový knedlík      A- 1,3,7
3: Musaka s mletým masem, bramborem, rajčaty a sýrovým bešamelem   A-1,3,7
4: Míchaný zeleninový salát s gril. kuřecím masem, bylinkový dresink, pečivo      A-1,3,7
5: Vepřová játra na roštu, vařené brambory, tatarka     A- 1,3,7,9,10

Pátek, 16.2.2018

1. Smažený vepřový řízek, bramborový salát       A-1,3,7,9,10

Polévka – Gulášová     A-1

2: Burgundská hovězí pečeně, houskový knedlík   A-1,3,7
3: Zapečené těstoviny s uzeným masem a zelím   A-1,3,7
4: Fazolový salát s červenou řepou, zelím a bramborem, pečivo     A- 1
5: Mletý řízek New York, vařené brambory, tatarka   A- 1,3,7,9,10


       SEZNAM ALERGENŮ