POLEDNÍ MENU

Pátek, 18.10.2019

1: Marinovaná filetovaná krkovice, americké brambory, tatarka     A-1,3,7,9,10

Polévka – Frankfurtská   A-1

2: Kuřecí roláda, rýže    A-1,3,7
3: Vepřové srdce na slanině, houskový knedlík    A-1,3,7
4: Směs listových salátů a rajčat, smažený filet z mořské štiky, světlé a tmavé pečivo   A- 1,7
5: Plněný smažený vepřový řízek (salám, sýr, jarní cibulka), bramborový salát    A-1,3,7

Pondělí, 21.10.2019

1: Smažený krůtí řízek, bramborový salát     A-1,3,7,9,10

Polévka – Krupicová      A- 1,3

2: Vepřové maso na přírodní šťávě, rýže    A-1
3: Smažený studentský řízek (Gothaj), bramborová kaše, okurek    A-1,3,7
4: Bulgur se zeleninou a grilované krabí tyčinky     A-1,4
5: Katův šleh z kuřecího masa, bramboráčky     A-1,3,7,10

Úterý, 22.10.2019

1: Smažený krůtí řízek, bramborový salát     A-1,3,7,9,10

Polévka – Kuřecí vývar s nudlemi   A-1,3,7

2: Uzená vepřová kýta, dušená kapusta, bramborový knedlík     A-1,3,7
3: Těstoviny s kuřecím masem, česnekem, špenátem a smetanou    A-1,3,7
4: Tortilla se zeleninou a grilovaným kuřecím masem, dresink     A-1,3,7
5: Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10

Středa, 23.10.2019

1: Smažený krůtí řízek, bramborový salát     A-1,3,7,9,10

Polévka – Bramboračka  A – 1

2: Vepřové maso po štěpánsku, těstoviny    A- 1,3
3: Mexické fazole, chléb   A-1
4: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a ovocným přelivem     A-1,3,7
5: Přírodní kuřecí prsa s nivou, šťouchané brambory s cibulkou   A-1,7

Čtvrtek, 24.10.2019

1: Smažený krůtí řízek, bramborový salát     A-1,3,7,9,10

Polévka – Fazolová    A-1

2: Vepřový vrabec, dušená mrkev s hráškem, vařené brambory    A- 1,7
3: Špenátové lassagne s houbami a sýrem    A-1,3,7
4: Míchaný zeleninový salát se smaženými vepřovými česnekovými řízečky, světlé a tmavé pečivo    A-1,3,7
5: Pečené kuřecí stehno, jasmínová rýže     A- 1

Pátek, 25.10.2019

1: Smažený krůtí řízek, bramborový salát     A-1,3,7,9,10

Polévka – Frankfurtská   A-1

2: Srnčí guláš, houskový knedlík    A-1,3,7
3: Zapečené těstoviny s uzeným a zelím, čalamáda    A-1,3,7
4: Směs listových salátů a rajčat, smažený Hermelín, tatarka, světlé a tmavé pečivo   A- 1,7
5: Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek    A-1,3,7

 


       SEZNAM ALERGENŮ