POLEDNÍ MENU

Pátek, 26.2.2021

Polévka – Zelná s uzeninou  A-1

1: Smažený plněný Hermelín, vařené brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Hovězí maso na přírodní šťávě, jasmínová rýže  A-1
3: Gratinované brambory se šunkou a sýrem   A-1,3,7
4: Těstovinový salát se zeleninou a grilovaným kuřecím masem, pečivo  A- 1,3,7
5: Smažený plněný vepřový řízek, šťouchané brambory, okurek    A-1,3,7

Pondělí, 1.3.2021

Polévka – Zeleninová   A- 1,7

1: Marinovaná filetovaná krkovice, vařené brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Dušená vepřová kýta, rajská omáčka, těstoviny   A-1,3,7
3: Smažený „studentský řízek“ (Gothaj), vařené brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10
4: Míchaný zeleninový salát s tuňákem a vařeným vejcem, pečivo      A-1,3,4
5: Přírodní kuřecí prsa s listovým špenátem, smetanou a česnekem, smažené bramborové tolárky     A-1,7

Úterý, 2.3.2021  

Polévka – Čočková s párkem    A-1

1: Marinovaná filetovaná krkovice, vařené brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Vepřový vrabec, dušená kapusta, bramborový knedlík     A-1,3,7
3: „Šunka-fleky“, okurek   A-1,3,7
4: Salát Coleslaw se smaženými kuřecími paličkami, pečivo  A-1,3,7
5: Kuřecí nudličky se žampiony, paprikou a cibulkou, rýže    A-1

Středa, 3.3.2021    

Polévka – Kulajda  A-1,3,7

1: Marinovaná filetovaná krkovice, vařené brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Klokaní guláš, karlovarský a houskový knedlík   A- 1,3,7
3: Hrachová kaše, uzené maso, okurek, chléb  A-1
4: Lívance s jogurtovým přelivem a teplým ovocem   A-1,3,7
5: Přírodní kuřecí kapsa plněná šunkou, Mozzarellou a jarní cibulkou, šťouchané bylinkové brambory    A-1

Čtvrtek,  4.3.2021  

Polévka – Kuřecí vývar s těstovinou   A-1,3,7

1: Marinovaná filetovaná krkovice, vařené brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Vepřová svíčková na smetaně, houskový knedlík  A- 1,3,7,9
3: Pečené jelítko, zelí, chléb  A-1
4: Čínské nudle se zeleninou a grilovaným kuřecím masem   A-1,3,7
5: Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarka   A- 1,3,7,9,10

Pátek, 5.3.2021

Polévka – Frankfurtská  A-1

1: Marinovaná filetovaná krkovice, vařené brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10
2: Hovězí kostky na kořenové zelenině a červeném víně, bramborová kaše  A-1,7
3: Srbské vepřové rizoto (žampiony, rajský protlak), sýr, okurek   A-1
4: Míchaný zeleninový salát, grilované krabí tyčinky, koprový dresink, pečivo  A- 1,3,4,7
5: Smažený kuřecí řízek, bramborový salát    A-1,3,7,9,10

 


       SEZNAM ALERGENŮ