POLEDNÍ MENU

Pátek, 14.8.2020

Polévka – Hovězí vývar s těstovinou  A-1,3,7,9

1: Přírodní kuřecí prsa s uzeným sýrem, smažené bramborové tolárky         A-1,7
2: Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík   A-1,3,7,9,10
3: Strapačky se zelím a uzeným masem    A-1,3,7
4: Míchaný zeleninový salát, smažený sýr, tatarka, světlé a tmavé pečivo  A- 1,3,7,9,10
5: Smažené kuřecí paličky, vařené brambory, okurek   A-1,3,7

Pondělí, 17.8.2020

Polévka – Krupicová s vejcem    A- 1,3

1: Labužnické bramboráčky s kuřecím masem (cibule, sýr, tatarka)       A-1,3,7,9,10
2: Segedínský guláš, houskový knedlík  A-1,3,7
3: Rizoto s kuřecím masem sypané sýrem, okurek   A-1,7
4: Míchaný zeleninový salát s Hermelínem a brusinkami, světlé a tmavé pečivo      A-1,3,7
5: Kovbojský steak z krkovičky, pikantní červené fazole, bramborové krokety   A-1

Úterý, 18.8.2020  

Polévka – Kuřecí vývar s nudlemi   A-1,3,7,9

1: Labužnické bramboráčky s kuřecím masem (cibule, sýr, tatarka)       A-1,3,7,9,10
2: Vepřové nudličky po staročesku (sterilované zelí, slanina), rýže     A-1
3: Čočka na kyselo, opečené Trampské cigáro, okurek, chléb   A-1
4: Kus – kus se zeleninou, pečená pikantní kuřecí křidélka, dresink   A-1,3,7
5: Smažený kuřecí řízek, brambory, okurek    A-1,3,7

Středa, 19.8.2020

Polévka – Bramboračka   A-1

1: Labužnické bramboráčky s kuřecím masem (cibule, sýr, tatarka)       A-1,3,7,9,10
2: Vepřový vrabec, dušená mrkev s hráškem, vařené brambory   A- 1,3,7
3: Fazolky na kyselo, vařená vejce, houskový knedlík   A-1,3,7
4: Šulánky plněné mákem přelité povidlím a máslem  A-1,3,7

5: Hovězí hamburger se zeleninou, smažené bramborové hranolky, tatarka     A-1,3,7,9,10

Čtvrtek, 20.8.2020  

Polévka – Jarní zeleninová    A-1,7

1: Labužnické bramboráčky s kuřecím masem (cibule, sýr, tatarka)       A-1,3,7,9,10
2: Vepřová kýta na přírodní šťávě, jasmínová rýže  A- 1,7
3: „Šunkafleky“, čalamáda  A-1,3,7
4: Tortilla se zeleninou a grilovaným kuřecím masem, dresink    A-1,3,7
5: Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarka    A- 1,3,7,9,10

Pátek, 21.8.2020

Polévka – Gulášová z uzeniny a mletého vepřového masa  A-1

1: Labužnické bramboráčky s kuřecím masem (cibule, sýr, tatarka)       A-1,3,7,9,10
2: Zvěřinový guláš, houskový knedlík   A-1,3,7
3: Kuřecí nudličky se špenátem a smetanou, bramborové noky    A-1,3,7
4: Šopský salát s Balkánským sýrem, světlé a tmavé pečivo  A- 1,7
5: Smažený plněný vepřový řízek, brambory, tatarka   A-1,3,7,9,10

 


       SEZNAM ALERGENŮ