POLEDNÍ MENU     

Pondělí, 24.1.2022

Polévka – Kmínová s vejcem   A- 1,3

1: Smažený květák, vařené brambory, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík   A-1,3,7
3: Jitrnicový prejt, zelí, vařené brambory    A-1

4: Směs listových salátů a zeleniny, smažené kuřecí řízečky, pečivo       A-1,3,7
5: Přírodní krůtí prsa s Hermelínem, smažené bramborové tolárky    A-1,7

Úterý, 25.1.2022                

Polévka – Špenátová         A-1,3

1: Smažený květák, vařené brambory, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Kuřecí nudličky na kari s pórkem a kukuřicí, jasmínová rýže    A- 1,7
3: Gratinované brambory se šunkou, sýrem a smetanou   A-1,3,7

4: Míchaný zeleninový salát se smaženými rybími filety, pečivo   A-1,3,4,7
5: Přírodní steak z vepřové krkovičky, zelené fazolky se slaninou, šťouchané brambory     A-1

Středa, 26.1.2022              

Polévka – Kulajda   A-1,3,7

1: Smažený květák, vařené brambory, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Karlovarský vepřový guláš, bramborové noky    A- 1,3,7
3: Lassagne s kuřecím masem a špenátem  A-1,3,7

4: Nudle s mákem, máslem a cukrem, broskvový kompot     A-1,3,7
5: Medailonky z vepřové panenky, šťouchané brambory s petrželkou, tatarka    A-1,3,7,9,10

Čtvrtek, 27.1.2022              

Polévka – Dršťková  A-1

1: Smažený květák, vařené brambory, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek   A-1,3,7,10
3: Bramborový guláš, chléb    A-1
4: Tortilla se zeleninou a trhaným vepřovým masem, dresink    A-1,3,7
5: Přírodní kuřecí medailonky se žampionovým přelivem, americké brambory   A- 1,7

Pátek, 28.1.2022      

Polévka – Bramborová    A-1

1: Smažený květák, vařené brambory, tatarka   A-1,3,7,9,10
2: Kančí svíčková na smetaně, houskový knedlík    A-1,3,7,9
3: Kuřecí játra na cibulce, rýže   A-1

4: Těstovinový salát se zeleninou a pomeranči, marinovaná filetovaná kuřecí prsa, pečivo      A- 1,3,7
5: Smažené kuřecí a vepřové řízečky, bramborový salát   A-1,3,7,9,10

 
 

       SEZNAM ALERGENŮ