POLEDNÍ MENU     

Pondělí, 3.4.2023

Polévka – Zelná s klobásou    A- 1

1: Smažený kuřecí a vepřový řízek, bramborový salát     A-1,3,7,9,10
2: Vepřová kýta na paprice, houskový knedlík   A-1,3,7
3: Kuřecí rizoto sypané sýrem, okurek     A-1,7
4: Těstovinový salát se zeleninou a pomeranči, grilované kuřecí maso, pečivo     A-1,3,7
5: Medailonky z vepřové panenky s opečenou slaninou, šťouchané brambory   A-1,7

Úterý, 4.4.2023               

Polévka – Kmínová s vejcem         A-1,3

1: Smažený kuřecí a vepřový řízek, bramborový salát     A-1,3,7,9,10
2: Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík   A- 1,3,7
3: Milánské špagety sypané sýrem   A-1,3,7
4: Kus – kus se zeleninou a pečenými kuřecími paličkami, pikantní dresink   A-1,3,7
5: Zámecké kuřecí medailonky se šunkou, sýrem a žampiony, šťouchané brambory s petrželkou    A-1,7

Středa, 5.4.2023      

Polévka – Čočková s párkem       A-1

1: Smažený kuřecí a vepřový řízek, bramborový salát     A-1,3,7,9,10
2: Vídeňská hovězí roštěná na šťávě, jasmínová rýže     A- 1
3: Dušená kapusta, opečená klobása, chléb     A-1,3,7
4: Šulánky plněné mákem a přelité povidly    A-1,3,7
5: Přírodní krůtí prsa s pepřovou omáčkou, smažené bramborové hranolky  A-1,3,7

Čtvrtek, 6.4.2023             

Polévka – Kulajda   A-1,3,7

1: Smažený kuřecí a vepřový řízek, bramborový salát     A-1,3,7,9,10
2: Kančí pečínka, červené zelí, houskový knedlík    A-1,3,7
3: Dušený špenát, vařená vejce, bramborový knedlík      A-1,3,7
4: Tortilla se zeleninou a kuřecím kebabem, česnekový dresink   A-1,3,7
5: Přírodní mletým „biftek“ zapečený s Čedarem, vařené brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10

Pátek, 7.4.2023          VELKÝ PÁTEK – STÁTNÍ SVÁTEK

Polévka – Hovězí vývar s játrovou rýží a těstovinou   A-1,3,7

1: Smažený kuřecí a vepřový řízek, bramborový salát     A-1,3,7,9,10
2: Smažený Ementál, smažené americké brambory, tatarka    A-1,3,7,9,10
3: Přírodní kuřecí prsa se šunkou a Camembertem, vařené brambory  A-1,3,7

 

       SEZNAM ALERGENŮ